Profesionální domácí mikrofon Trust potěší zvukem bez odrazů

Společnost Trust představuje profesionální domácí mikrofon pro náročné zákazníky, který je určený jak pro hudebníky či profesionální hráče, tak pro lidi, kteří pracují z domova.

Těm všem přináší zařízení nazvané Trust GXT 259 Rudox možnost nahrávání zvuku bez odrazů a dalších zkreslení. Součástí balení je totiž i konstrukce s molitanovým reflexním filtrem, jenž zabraňuje odrážení zvuku v prostoru. Taktéž molitanový tzv. POP filtr zase zabraňuje atakům při vyslovování výrazných hlásek, jako jsou B a P.

Frekvenční rozsah mikrofonu se pohybuje od 18 do 21 000 Hz a s počítačem ho propojíte pomocí 1,8 metru dlouhého USB kabelu. Přímo na mikrofonu naleznete ovladače pro sílu zvuku odesílaného do PC (gain) či pro hlasitost příposlechu sluchátek. Za zmínku stojí i nulová latence zvuku i přesto, že je mikrofon s počítačem spojen právě „jen“ přes USB.

Mikrofon Trust GXT 259 Rudox o rozměrech 55 x 190 x 55 mm s robustním stojánkem a hmotnosti 332 gramů bude na českém trhu k dispozici exkluzivně přes Alza.cz za cenu 4.999 Kč.

Zveřejněno: 06. 08. 2021