První odolný smartphone od Motoroly

Motorola se pochlubila vůbec prvním zařízením ze své rodiny odolných smartphonů, které nese název motorola defy. To vzniklo ve spolupráci se společností Bullitt Group.

Ta se na výrobu odolných telefonů specializuje, a dokonce je v tomto segmentu globálním lídrem. Zařízení motorola defy je voděodolné dle standardu IP68 a jedinečné dvojitě uzavřené pouzdro znamená, že dokáže vydržet až 1,5 metru pod vodou až 35 minut bez poškození.

Samozřejmostí je i odolnost vůči pádu, v tomto případě do 1,8 metru výšky. A chlubit se telefon může také plněním vojenského standardu MIL SPEC 810H, který stanovuje podmínky pro přežití v extrémních teplotních podmínkách, při vibracích a pádech. Odhaduje se, že v uplynulých třech letech zničilo nebo poškodilo svůj telefon asi 34 procent všech majitelů.

Pokud jde o další specifikace, dočkáme se například 48Mpx senzoru fotoaparátu s technologií Quad Pixel, 6,5" HD+ displeje, jenž je chráněn silným sklem Corning Gorilla Glass Victus, či baterie s kapacitou 5000 mAh a podporou TurboPower nabíjení.

Zveřejněno: 17. 06. 2021