První true wireless sluchátka od Beyerdynamic jsou tu

Společnost Beyerdynamic představila svoje první skutečně bezdrátová (true wireless) sluchátka. Model Free Byrd působí na první pohled skutečně konkurenceschopně.

Kromě toho, že jsou skutečně bezdrátová, podporují sluchátka Beyerdynamic Free Byrd i aktivní potlačení šumu (ANC). Stačí však poklepat na sluchátko a rázem aktivujete tzv. transparency mode, režim, který vpustí dovnitř zvuk zvenčí.

Pokud jde o výdrž baterie, zde se jen se samotnými sluchátky dočkáte osmi hodin přehrávání, s nabíjecím pouzdrem pak celkem 24 hodin. S deaktivovaným ANC se doba přehrávání bez pouzdra zvedne na 11 hodin, s pouzdrem pak na celých 30.

Sluchátka Beyerdynamic Free Byrd zvládnou kodeky aptX Adaptive a AAC a do uší padnou každému uživateli díky tomu, že se v balení nacházejí tři velikosti pěnových (pro sport) a pět velikostí silikonových špuntů. Standardem je podpora technologie Bluetooth 5.2, kvalitu hovorů vylepšuje technologie Qualcomm cVc a rychlé bezdrátové spojení si bere na starosti Google Fast Pair.

Zveřejněno: 13. 07. 2022