Pure se vrací k rádiu se sérií Classic

Britská společnost Pure vrací svoje zákazníky k poslechu rádia – představila totiž tři modely, které v sobě kombinují klasický vzhled s moderními funkcemi.

Jedná se o radiopřijímače s označeními Classic H4, Classic C-D6 a Classic Stereo. První z těchto modelů se hodí třeba do kuchyně, disponuje výkonem 10 W a kapacitou až 40 pozic pro přednastavené DAB+ a FM kanály.

Trochu větším modelem je Classic C-D6, který už disponuje také CD přehrávačem či technologií Bluetooth. Fyzická konektivita kombinuje USB typu A a aux. Zvuk je tentokrát stereofonní s výkonem 2×15 wattů a pokud si tohle rádio budete umisťovat do ložnice, pak možná využijete i funkci budíku.

Posledním z představených modelů je Pure Classic Stereo s výkonem 100 wattů, opět integrovaným CD přehrávačem a porty USB-A, optikou a aux. Co se týče zdrojů, můžete si vybrat z klasického FM nebo DAB+ rádia, internetového rádia, Bluetooth či Spotify Connect. Všechny tři modely řady budou k dispozici v průběhu dubna v černém, bílém, ořechovém a dubovém provedení.

Zveřejněno: 28. 02. 2024