Realme představuje realme 12 Pro s periskopickým teleobjektivem

Společnost Realme oznámila v Las Vegas, že realme 12 Pro Series bude zahrnovat vlajkový periskopický teleobjektiv. Účastníci měli možnost přímo shlédnout nadcházející řadu realme 12 Pro, někteří naznačovali, že by mohla být vedoucím telefonem v oblasti obrazových technologií ve své kategorii.

Zakladatel a CEO Realme, Sky Li, nedávno zveřejnil otevřený dopis, ve kterém oznámil, že rok 2024 bude rokem rebrandingu. Společnost představila svůj nový slogan „Make it real“ a nově se pozicionovala jako technologická značka, která lépe chápe mladé uživatele. Realme rozpoznává preferenci mezi mladými uživateli pro mobilní fotky s 3× a větším zoomem. Aby umožnila vysoké úrovně zoomu v tenkých telefonech, je periskopický objektiv jedinou životaschopnou volbou. Tato technologie představuje technické výzvy a vysoké náklady, obvykle vyhrazené pro vlajkové telefony. Realme tuto mezeru překonává tím, že dělá periskopickou telefoto technologii dostupnou širšímu okruhu mladých uživatelů.

Realme vyvinulo vlastní periskopický telefoto vzorec, aby zajistilo špičkovou kvalitu obrazových snímků za různých podmínek. Tato technologie je poprvé představena v modelu realme GT5 Pro. Nadcházející realme 12 Pro Series převezme stejný přístup, integrující přední velikost senzoru, výkonnou platformu a pokročilý algoritmus, aby se dosáhlo vynikající obrazové výkonnosti.

Následuje nová generace telefoto: Nejlepší periskopický teleobjektiv ve své kategorii.

Realme 12 Pro Series zlepšuje jasnost a stabilitu nočních snímků a zároveň minimalizuje flary a ghostingu. Toho dosahuje pomocí kombinace prism tilt OIS, Sub-Wavelength Structure Coating a Wave Pattern Lens Shade. Tyto technologie jsou také využity v modelu GT5 Pro. Telefon nabízí režim portrétu s trojnásobným optickým zoomem a 71mm zlatou ohniskovou vzdáleností, vytvářející přirozeně malou hloubku ostrosti ideální pro portréty. Kromě toho realme 12 Pro Series vyniká ve třídě teleobjektivů s možností digitálního zoomu až 120x.

Následující generace senzoru a bezztrátový zoom

Realme 12 Pro Series se pyšní největším periskopickým telefoto senzorem ve své kategorii, který využívá vlajkový senzor OV64B a dorovnává tím ostatní vlajkové modely. Hlavní fotoaparát realme 12 Pro Series používá senzor Sony IMX890 s OIS, což výrazně zlepšuje noční fotografii. Tento fotoaparát má 1/1.56'' velký senzor, ekvivalentní ohniskovou vzdálenost 24 mm a širokou clonu f/1.8, což ho činí ideálním pro noční fotografování. Díky podpoře OIS vyniká stabilním záznamem videa a optimalizací úspěšnosti fotografií. Kromě toho realme 12 Pro Series disponuje periskopickým telefoto a ultrawide fotoaparátem. Nabízí bezpečný zoom ve ztrátě kvality při 0,6×, 1×, 2×, 3×, 5×, poskytující zážitek z plné ohniskové vzdálenosti bez ztráty kvality srovnatelný s vlajkovým zařízením.

Algoritmus nové generace: Exkluzivní přizpůsobení algoritmu MasterShot

Realme ve spolupráci s Qualcommem vylepšilo zpracování obrazu pomocí algoritmu MasterShot. realme 12 Pro Series je prvním a jediným zařízením ve své kategorii, které zpracovává RAW domény, což zajišťuje nejvyšší jas, dynamický rozsah a realismus ve filmových portrétech. Algoritmus omni-fokálního MasterShot nové generace je architekturou na úrovni vlajkových lodí, která nabízí nejvyspělejší počítačovou fotografii v průmyslu. Integruje LightFusion Engine pro zlepšenou jasnost a tón a NightEye Engine pro vynikající noční fotografii. Tato řada také disponuje jedinečným filmovým portrétním filtrem, který umožňuje snadné zachycení působivých portrétů.

Spolupráce s mezinárodním designérem luxusních hodinek na vytvoření hodinkového designu

Realme spolupracovalo s Ollivierem Savéem, mezinárodním mistrem designu luxusních hodinek, na vytvoření designu hodinek pro řadu realme 12 Pro. Ollivier Savéo je známý svou prací s designem hodinek a šperků (Rolex, Roger Dubuis, Piaget, Breitling a Quentin). Jeho odbornost sehrála klíčovou roli při vytváření designu luxusních hodinek, který posouvá řadu realme 12 Pro Series do nových výšek sofistikovanosti.

Řada realme 12 Pro má být uvedena na trh ještě v lednu a představuje významný skok vpřed v rebrandingové cestě Realme, nabízející mladým uživatelům vlajkový periskopický teleobjektiv a design luxusních hodinek, který ztělesňuje závazek značky k Next-gen Imaging a inovacím orientovaným na uživatele.

Zveřejněno: 12. 01. 2024