Rodina moto g je vybavena nejrychlejším čipsetem na trhu

Motorola rozšiřuje rodinu svých smartphonů moto g hned o několik modelů včetně zařízení moto g200 5G. To je vybaveno nejrychlejším čipsetem na trhu.

Jedná se o Qualcomm Snapdragon 888 + 5G a moto g200 5G je zároveň jedním z cenově nejdostupnějších smartphonů na trhu s touto platformou. Novinka je určena pro ty, kteří chtějí výkon na úrovni vlajkové lodi a rychlost 5G za přiměřenou cenu.

Motorola současně uzavřela partnerství se společností Dolby, díky kterému může moto g200 5G podporovat technologii Dolby Atmos. Pokud jde o video obsah, ten je zobrazovaný na 6,8palcovém displeji FHD+ Max Vision s obnovovací frekvencí 144 Hz.

Zadní kamera má hlavní snímač s rozlišením 108 megapixelů s technologií Ultra Pixel binning, která poskytuje devětkrát lepší citlivost při slabém osvětlení tím, že spojí devětkrát větší pixely do jednoho. Další pokročilý snímač pak přináší dvě úžasné perspektivy v jednom: ultraširokoúhlý a Macro Vision. Hloubkový snímač pak spolupracuje s tím hlavním na rozostření pozadí. Video je pak možné nahrávat v rozlišení 8K!

Zveřejněno: 22. 11. 2021