S novými notebooky Lenovo IdeaPad Chromebook Plus zvládnete více

Společnost Lenovo představila výběr nových notebooků řady IdeaPad Chromebook Plus, které přinášejí spojení pokročilých hardwarových prvků spolu s nástroji poháněnými umělou inteligencí pro vyšší produktivitu, kreativitu a snadné použití.

Nové modely poskytnou ideální poměr ceny a výkonu, spolehlivost a schopnost zvládnout více práce. Jsou vybaveny exkluzivními nástroji a prémiovými službami jako je nástroj File Sync pro offline přístup k souborům na Disku Google, 1080p webkamerou s nástroji pro videohovory poháněnými umělou inteligencí. Další pokročilou funkcí je pak umělou inteligencí poháněný nástroj Magic Eraser ve Fotkách Google, který třeba snadno odstraní rušivé prvky z vašich fotografií.

Bezproblémové cloudové hraní

Nový Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus (16,7") je navržen pro herní nadšence a přichází se zabudovanými nástroji pro videohovory s využitím umělé inteligence, které vylepšují schopnosti webkamery a kvalitu zvuku během konferencí. I nový model nabízí obnovovací frekvenci 120 Hz a RGB podsvícení klávesnice. S Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus mohou hráči spustit graficky náročné hry online nebo se ponořit do objevování smíšené reality.

Kombinace produktivity a všestrannosti

Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus (14,7") je ideální pro uživatele na cestách, kteří i mimo domov a kancelář vyžadují výkon. Ve svém těle kombinuje schopnosti větších notebooků a flexibilitu konvertibilního zařízení typu 2v1. Položte jej na stůl a vytvořte mistrovské dílo, otočte ho a načrtněte další vítězný návrh. Nebo posuňte svou tvorbu na další úroveň s aplikací Adobe Photoshop s integrovanou generativní umělou inteligencí Adobe Firefly pro úpravu obsahu pomocí jednoduchých textových výzev. Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus se stane dokonalým produktivním společníkem na cesty.

Jednoduché využití, mobilita a odolnost

Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus (14,8") je lehký notebook pro multitasking, který svého majitele doprovodí kamkoliv a přináší výkon i certifikaci odolnosti na armádní úrovni, se kterou odolá polití, pádům a dalším zkouškám. Sdílejte novinky v projektu přímo od stolu v kavárně se svými kolegy z celého světa nebo dokončete studijní projekt na lavičce v parku pomocí nástroje File Sync.

Cena a dostupnost

Lenovo IdeaPad Slim 3i Chromebook Plus (14,8"), IdeaPad Flex 5i Chromebook Plus (14,7") a Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook Plus (16,7") budou od prosince dostupné v ČR  za cenu začínající na 12.999 Kč, 14.989 Kč, a 16.499 Kč  včetně daně. Všechny nové modely Lenovo IdeaPad Chromebook Plus jsou vybaveny programem Photoshop a plánem Adobe Express Premium na tři měsíce zdarma.

Zveřejněno: 26. 10. 2023