Sada reproduktorů Platin Milan není vůbec drahá

Společnost Platin Audio představuje sadu reproduktorů se soundbarem v 5.1.4kanálovém provedení, kterou pojmenovala modelovým označením Milan.

Celý systém sestává ze soundbaru, který je doplněný o subwoofer a dva zadní reproduktory, které dohromady dotvářejí prostorový zvuk. Toto řešení je určeno pro posluchače, kteří vyžadují zvuk s Dolby Atmos, ale mají na něj jen omezený rozpočet.

Celkový výkon systému Platin Milan je také slušný. Zatímco dva zadní reproduktory (satelity) nabízejí výkon 18 W, u soundbaru je to 55 W a u subwooferu dokonce 80 W. Pokud jde o možnosti konektivity, potom zde máme HDMI konektor s podporou ARC/eARC, optický vstup, koaxiální vstup a „servisní“ port USB typu A. Kromě toho zde máme podporu technologie Bluetooth LE a kodeku aptX a také streamovací platformu WiSA DS.

Nový 5.1.4kanálový hudební systém se soundbarem Platin Milan je na americkém trhu k dispozici již nyní za doporučenou koncovou cenu 799 dolarů (něco přes 18 tisíc korun). Cenu ani dostupnost na českém trhu zatím neznáme.

Zveřejněno: 18. 09. 2023