Samsung přidává do rodiny Galaxy modely A13 a M23 5G

Nové přírůstky do oblíbené řady smartphonů přinášejí plynulé zobrazování, úžasné funkce fotoaparátů a vysoký výkon ke splnění požadavků co nejvíc zákazníků.

Společnost Samsung Electronics představuje modely Galaxy A13 a M23 5G, které zpřístupňují skvělé funkce ještě většímu počtu lidí než doposud. Mobilní telefon Galaxy A13 se bude v České republice prodávat od 25. března v černé, bílé a modré barvě, přičemž jeho doporučená maloobchodní cena je 4.199 Kč ve variantě s pamětí 32 GB a 4.699 Kč s pamětí 64 GB a za 5.199 Kč s pamětí 128 GB. Model Galaxy M23 5G bude k dispozici od 18. března v modré, zelené a oranžové barvě a jeho doporučená maloobchodní cena je 7.499 Kč.

Ohlášená novinka z řady M disponuje displejem s vysokou obnovovací frekvencí až 120 Hz, což znamená, že každý pohyb mezi jednotlivými snímky bude při posouvání obsahu na displeji vypadat plynuleji a telefon bude reagovat rychleji, což je ideální pro náruživé hráče. Plynulé zobrazování podporuje také model Galaxy A13, který má 6,6" displej Infinity-V s obnovovací frekvencí 90 Hz.

Smartphony Galaxy M umožňují lidem zůstat ve spojení víc než kdy dřív díky přenosu dat technologií 5G. To otevírá možnosti okamžitého hraní her v cloudu s mimořádně nízkou latencí a bez instalace aplikací nebo ultrarychlého streamování videa v rozlišení 4K, abyste mohli snadněji hrát hry nebo si líp vychutnat oblíbený mediální obsah.

Mobilní telefon Galaxy M23 5G (na úvodním obrázku) je vybaven 5000mAh baterií s možností rychlého 25W nabíjení. Model Galaxy A13 podporuje 15W rychlé nabíjení. Tyto baterie spolu s funkcí adaptivního šetření energie zajistí majitelům smartphonů Samsung až dvoudenní dobu provozu.

Nové přírůstky do sérií Galaxy A a Galaxy M se mohou pochlubit vynikajícími fotoaparáty. Galaxy M23 5G se třemi objektivy zachycuje vzácné okamžiky živěji a realističtěji, aby vám pomohl pořídit co nejhezčí fotografie. Hranice svého fotografického umu můžete posunout ještě dál díky čtveřici fotoaparátů u Galaxy A13, který má 50 Mpx zadní fotoaparát pořizování snímků ve vysokém rozlišení. Se získáním nejlepšího záběru vám pomůžou také funkce využívající prvky umělé inteligence, například Single Take.

Zveřejněno: 08. 03. 2022