Samsung se kvůli designu nejen hodinek spojil s módní značkou

Samsung představil limitovanou edici svých chytrých hodinek Galaxy Watch4 a sluchátek Buds2, a to díky spolupráci s francouzsko-japonskou značkou Maison Kitsuné.

Ta hodinkám i sluchátkům propůjčila svůj hravý design i své typické logo s liškou. Zákazníci se mohou v obou případech těšit na netradiční vzhled, nicméně v tomto případě nikoliv ti čeští. Ti se budou buďto muset spokojit se „základním“ designem hodinek i sluchátek nebo si některý kousek z limitované edice objednat v zahraničí.

U hodinek Samsung Galaxy Watch4 Maison Kitsuné Edition a sluchátek Galaxy Buds2 Maison Kitsuné Edition je k dispozici i nová béžová barva Moonrock Beige. Kromě řemínku s motivy lišky v tomto barevném provedení dostanou zákazníci v základním balení hodinek i řemínek v šedém barevném provedení Stardust Gray.

Liška je pak základním designovým prvkem i u špuntových sluchátek Galaxy Buds2, které samozřejmě ani v tomto provedení neztrácejí nic na své zvukové kvalitě. Hravý vzhled je podpořen tím, že na pravém sluchátku najdete hlavu lišky, na levém pak její ocas.

Zveřejněno: 25. 10. 2021