SkyShowtime přijde do 22 zemí Evropy včetně ČR

Služba SkyShowtime, která kombinuje obsah studií Sky, Universal, Paramount, Showtime a dalších značek, přijde dříve nebo později do 22 zemí Everopy včetně České republiky. Získala totiž potřebné povolení příslušných orgánů.

SkyShowtime nabídne přes 10 tisíc hodin obsahu ze značek jako Showtime, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, NBCUniversal, Universal Pictures a Peacock, a to včetně cca 2,5 tisíce hodin obsahu vhodného pro děti.

Zatím není jasné, zda a případně do jaké míry ovlivní příchod SkyShowtime do Evropy uvádění snímků od Paramount Pictures a Universal Pictures v evropských kinech.

Nová streamovací služba bude na vybraných trzích včetně České republiky spuštěna někdy v průběhu roku 2022, přičemž další detaily včetně ceny předplatného budou včas oznámeny.

Kromě českých diváků se na SkyShowtime mohou těšit i ti slovenští, a služba dále přichází třeba do severských zemí, zemí bývalého východního bloku včetně velké části Balkánu, do Španělska, Portugalska nebo Švédska.

Zveřejněno: 04. 02. 2022