Sluchátka Bose QuietComfort Earbuds se dočkala vylepšení

Společnost Bose vydala novou softwarovou aktualizaci pro svoje sluchátka s aktivním potlačením hluku (ANC) Bose QuietComfort Earbuds.

Pro nové i stávající uživatele je tak k dispozici například transparentní režim, díky kterému je možné v okamžiku vpustit do uší zvuky z okolí a komunikovat s lidmi, aniž by bylo třeba si sluchátka sundávat z uší.

K dalším novinkám pak patří chytrá funkce řízení úrovně potlačení ruchů podle hlasitosti okolí, možnost přizpůsobení úrovně basů, středů a výšek či definice vlastních režimů pro různé situace a prostředí.

Dostupná je i funkce s názvem Spotify Tap, díky které je možné spustit jediným kliknutím a podržením prstu na levém sluchátku poslední přehrávaný playlist z hudební služby Spotify.

Sluchátka Bose QuietComfort Earbuds byla uvedena v září 2020 a v současné době jsou v prodeji za doporučenou maloobchodní cen 7 690 Kč. Standardně se prodává jejich černé, bílé a modré provedení, na e-shopu Basys,cz si však můžete zakoupit také jeden ze stovky kusů v limitované barvě Sandstone.

Zveřejněno: 26. 11. 2021