Sluchátka LAMAX, co vyruší hluky z okolí

Pod značkou LAMAX jsou na trhu k dispozici oceňovaná sluchátka LAMAX NoiseComfort ANC, které díky technologii aktivního potlačení hluku dokážou efektivně ztlumit hluk z okolí.

K tomu využívají inteligentní procesor a integrované mikrofony, které ve vzájemné spolupráci používají opačné frekvenční vlny k tomu, abyste hluk okolí vnímali jako minimální. Můžete se tak soustředit na práci i svoji oblíbenou muziku.

Díky výkonné baterii stačí sluchátka jednou nabít a následně vám vydrží hrát až 50 hodin, respektive se zapnutým ANC 26 hodin. Takže i kdybyste muziku poslouchali osm hodin denně, znamená to nabíjení přinejhorším jednou za tři dny.

K dispozici je podpora technologie Bluetooth 5.0 pro bezdrátový přenos zvuku až na 15 metrů od zdrojového zařízení, nabíjení se pak realizuje prostřednictvím kabelu USB typu C. Součástí balení je však i prémiový audio kabel – to pro případ, že zdrojové zařízení nebude podporovat Bluetooth – i adaptér do letadla, díky kterému si hudbu či filmy na cestách budete moci užít ve vyšší kvalitě, než jakou nabízejí tradiční sluchátka nabízená pasažérům letuškami.

Sluchátka LAMAX NoiseComfort ANC zakoupíte na českém trhu za doporučenou koncovou cenu 1.990 Kč včetně DPH.

Zveřejněno: 30. 08. 2021