Sluchátka od Ashdown mají sice dlouhý název, ale konkurenceschopnou cenu

Na trh se dostávají sluchátka s komplikovaným názvem The Meters by Ashdown NOVU-1 Studio Reference. Kromě designu je u nich zajímavá i vcelku líbivá cenovka.

Nová sluchátka The Meters jsou o to zajímavější, že jsou kabelová a nikoliv bezdrátová, jak je v dnešní době zvykem. Za svých 69 dolarů (přibližně 1.500 Kč) získáte 50mm dynamické měniče, zlacený 3,5mm stereo konektor se ¼palcovým (6,35mm) pleteným adaptérem a v ceně je dokonce i přepravní taška. Sluchátka jsou i udržitelná, neboť většinu dílů můžete v případě poškození snadno nahradit.

Sluchátka od Ashdown sice běžně disponují podsvíceným ručičkovým VU metrem na vnější straně každého náušníku, ovšem u tohoto základního modelu tento stylový doplněk chybí. A to navzdory tomu, že ho vidíte na fotce. V tomto případě se totiž nejedná o měřák, ale pouze jeho obrazovou reprezentaci, podle výrobce „logo“. Značka Meters by Ashdown byla založena Markem Goodayem, předsedou představenstva společnosti Ashdown, která vyrábí kytarové zesilovače pro největší hvězdy šoubyznysu, jako jsou Sir Paul McCartney, U2 nebo Pink Floyd.

Zveřejněno: 22. 12. 2021