Sonický kartáček – dokonalá péče o zuby

Péče o zuby je dnes důležitější než kdy dříve – zubaři nejenže vůbec nejsou levní, ale navíc jsou i těžko k sehnání. Kdo jste v poslední době sháněli zubaře, možná jste s překvapením zjistili, že pokud právě nemáte akutní zánět, může se čekací doba prodloužit klidně i na rok.

Proto potřebujeme kvalitní vybavení, které nám s procesem čištění zubů pomůže. Pořídit můžete například sonický zubní kartáček, jenž chrup čistí pomocí vysokofrekvenční sonické technologie. Tímto způsobem odstraní maximální množství plaku ze skloviny a dásní. Oproti klasickým rotačním kartáčkům je ale mnohem šetrnější.

Jedním z nich je i model SonicBrush UV od společnosti TrueLife, jenž v rámci balení dostal i dobíjecí stanici s UV sterilizátorem, jenž z jeho hlavice v době nepoužívání odstraní 99,9 procenta bakterií. Integrovaná baterie kartáčku vydrží až 19 dní běžného používání a co se týče samotného čištění, dočkáte se čtyř různých režimů pro různé příležitosti. To vše včetně tří standardních hlavic a cestovního pouzdra koupíte za doporučenou koncovou cenu 1.499 Kč včetně DPH.

Zveřejněno: 23. 06. 2021