Sony představuje novou řadu reproduktorů a sluchátek Ult Power Sound

Společnost Sony představila řadu Ult Power Sound – novou řadu bezdrátových reproduktorů a sluchátek. Je stvořena pro milovníky hudby a vytváří silný hluboký zvuk navržený tak, aby se vám zachvělo srdce.

Novou řadu tvoří bezdrátové reproduktory Ult Tower 10, Ult Field 7, Ult Field 1 a bezdrátová sluchátka Ult Wear. Všechny modely této řady jsou vybaveny tlačítkem Ult. Přináší charakteristickou kvalitu zvuku tím, že vylepšují hudbu pomocí jednoho nebo dvou různých zvukových režimů.

Ult Tower 10 – síla zvuku živého vystoupení u vás doma

Proměňte svůj domov v centrum večírků s dunivými basy, zvukem 360° Party Sound, osvětlením 360° Party Light a užijte si karaoke díky dodávanému bezdrátovému mikrofonu. Reproduktor můžete dokonce připojit k televizoru a vylepšit tak zvuk všeho, na co se rádi díváte. Ult Tower 10 je k vidění na úvodním obrázku.

Ult Field 7 – Party kdekoli

Oživte si den údernými basy a výrazným osvětlením, ať už jste kdekoli. ULT FIELD 7 vám umožní vzít si party kamkoli s sebou díky vodotěsné a prachotěsné konstrukci a dlouhé výdrži baterie, takže si můžete užívat party ještě déle. Můžete dokonce připojit mikrofon a rozjet karaoke, ať už jste kdekoli.

Ult Field 1 – Velký zvuk v malém balení

Přineste si své oblíbené skladby kamkoli a přehrávejte je s vylepšenými basy. To vše vám umožní reproduktor ULT FIELD 1 v kompaktním vydání. Reproduktor je vybaven popruhem s několika možnostmi použití a díky dlouhé výdrži baterie si jej můžete vzít kamkoli – je vodotěsný, prachotěsný a dokonce nárazuvzdorný.

Ult Wear – Výkonný zvuk přesně podle vašich představ

Díky výjimečným basům a vylepšenému potlačení šumu vám naše nová sluchátka ULT WEAR umožní vychutnat si atmosféru oblíbeného festivalu nebo klubu, ať už se vydáte kamkoli.

Cena a dostupnost

Ult Tower 10 je v prodeji v černé i barevné variantě za 30.999 korun, Ult Field 7 v černé i barevné variantě za 9.999 korun, Ult Field 1 v černé, lesní šedé, bílé a oranžové barvě za 3.499 korun a sluchátka Ult Wear v černé, lesní šedé a bílé barvě za 4.999 korun.

Zveřejněno: 15. 04. 2024