Sony představuje soundbar s Dolby Atmos a prostorovým zvukem

Japonská společnost Sony na trh přichází s novinkou v podobě 3.1kanálového soundbaru HT-A3000, jenž podporuje Dolby Atmos či technologii 360 Spatial Sound.

Novinka by se na evropské trhy měla dostat už v říjnu, prodej v jiných částech světa bude ještě upřesněn. Řešení 360 Sound Mapping, kterou je vybavena, slibuje „ultra-široký poslechový prostor.“ Kromě podpory Dolby Atmos se dočkáte i DTS:X.

Soundbar můžete jednoduše zkombinovat s dalšími produkty značky, například bezdrátovým subwooferem SA-SW5 nebo bezdrátovými zadními reproduktory SA-RS5. Samotný soundbar však evidentně dostačuje, protože je vybavený třemi předními reproduktory s dedikovaným středním kanálem, a dále integrovaným duálním subwooferem.

Pokud preferujete streamování, můžete se těšit na podporu služeb Spotify, Tidal a dalších či technologií AirPlay, Chromecast a Bluetooth. Pokud jde o fyzickou konektivitu, dočkáte se třeba vstupů typu USB, optického vstupu nebo HDMI eARC. Technologie 360 Reality Audio vás zase prakticky vtáhne do děje.

Zveřejněno: 31. 08. 2022