Soundcore by Anker má nová sluchátka s ANC

Značka Soundcore, která patří do portfolia společnosti Anker, u nás zase tak známá není, nicméně i díky tomu se novými špuntovými sluchátky dá odlišit.

Špunty nesou modelové označení Liberty 3 Pro a jsou vybaveny technologií aktivního potlačení hluku a také „dynamickým zvukem“, který byl podle tvrzení výrobce vyvinut se schválením 20 zvukových producentů, kteří v minulosti získali ocenění Grammy.

Zajímavá je také použitá technologie, která nese název HearID a která automaticky upravuje úroveň potlačení hluku na základě vnějších podmínek, a dokonce i vnitroušního tlaku uživatele. Výrobce se chlubí také tím, že nová sluchátka jsou o 30 procent menší než jejich předchůdci (Liberty 2 Pro), a navíc že byl zvuk v nich posílen upgradovanou architekturou s názvem Astria Coaxial Acoustic Architecture (ACAA), jejíž součástí jsou dynamické měniče o průměru 10,6 mm.

Sluchátka Liberty 3 Pro od značky Soundcore by Anker jsou na některých evropských trzích již k dispozici, a to za cenu 140 liber (cca 4.200 Kč). Cena ani dostupnost v ČR zatím známy nejsou, ale pravděpodobně dnes není problém si podobnou elektroniku objednat odkudkoliv na světě.

Zveřejněno: 13. 10. 2021