Společnost Eaton se zúčastní Stavebního veletrhu on-line s řešením chytré instalace

V termínu 22 –23. ledna 2021 se uskuteční první Stavební veletrh on-line a společnost Eaton u toho nebude chybět. Veletrh je určený pro každého, kdo se zajímá o bydlení, plánuje stavět či rekonstruovat a vybírá si ty nejlepší dodavatele. Eaton si pro všechny zájemce připravil prezentaci svého řešení chytré elektroinstalace.

V dnešním světě se na vás řítí požadavky a informace, a tak je skvělé, když můžete nechat některé starosti na někom jiném. A právě proto jsou zde systémy pro chytrý domov, které vám přinesou komfort do každodenního života. Představte si, že přijdete domů a příchodová cesta je osvícená. Ráno vstáváte a žaluzie se automaticky zvednou. Topení se sepne vždy tak, jak je potřeba. Už nikdy nebudete řešit problém s tím, jestli jste zapomněli zhasnout nebo vypnout některé spotřebiče. O vše bude postaráno za vás.

Přesně takto fungují systémy pro chytrý domov. Umožňují vám ovládat na dálku celou chytrou elektroinstalaci ve vašem domě, zajistí regulaci vytápění a chlazení, umožňují ovládat osvětlení, žaluzie, garážová vrata či bazény. Kromě zvýšení vašeho komfortu bydlení tyto systémy umožňují také značné úspory energií. Systém xComfort od společnosti Eaton nabízí flexibilní řešení vhodné jak pro novostavby, tak pro stávající byt či dům.

Veletrh bude zahájen v pátek 22. ledna v 9:00. Pro získání vstupenky zdarma je potřeba se zaregistrovat zde.

Zveřejněno: 12. 01. 2021