Špunty za více než deset tisíc? Proč ne?

Společnost Devialet je výrobcem luxusní elektroniky – a ani druhá generace špuntových sluchátek Gemini se tomuto popisu nevymyká.

Francouzský výrobce sluchátka Gemini II osadil zcela novými 10mm měniči potaženými titanem, po technické stránce pak k novinkám patří podpora Blueooth kodeku aptX od společnosti Qualcomm. Podle Devialetu nová generace sluchátek oproti těm předchozím lépe sedí na uších – je zkrátka ergonomičtější.

Devialet u svých špuntů používá také svoji vlastní technologii aktivního potlačení šumu (ANC), která je přizpůsobena dokonce i tvaru vašich uší. Technologie je dále umožněna hybridní strukturou duálních mikrofonů a chytrým systémem s názvem Internal Delay Compensation (IDC). Další technologie s názvem „active wind reduction“ (aktivní redukce větru) pak hovoří sama za sebe.

Za sluchátka Devialet Gemini II v černém nebo bílém barevném provedení si ale připlatíte. Ačkoliv oficiální cenu na českém trhu neznáme, v zahraničí se tyhle špunty prodávají v přepočtu za více než deset tisíc korun.

Zveřejněno: 14. 09. 2023