SteelSeries představuje nejlehčí multižánrové a MMO/MOBA myši

Společnost SteelSeries rozšiřuje portfolio perforovaných lehkých myší Aerox o modely Aerox 5, Aerox 5 Wireless a Aerox 9 Wireless. Nové produkty představují fúzi ultralehkého designu a široké variability nastavení tlačítek pro maximální přesnost a rychlost pohybu a pohodlí každého typu hráče. Podobně jako inovace v leteckém průmyslu přinášejí moderní technologie a konstrukční vylepšení nové možnosti pro další kategorie produktů.

Menší hmotnost má výrazný pozitivní vliv na rychlost a vytrvalost, vlastnosti, které jsou tak důležité pro soutěžní hraní. Ultralehká řada myší Aerox poskytuje hráčům parametry pro rychlejší a přesnější pohyb a menší únavu.

SteelSeries klade důraz na zdarma dodávaný software ke svým produktům. Skrze něj si lze nastavit každé tlačítko na libovolnou zkratku či makro pro Fortnite, League of Legends nebo jakoukoli jinou hru, případně upravit RGB podsvícení tak, aby přesně ladilo s barvami herního setupu.

SteelSeries Aerox 5 – Bleskurychlá

Nejlehčí multižánrová herní myš dosahující hmotnosti sotva 66 g. Aerox 5 kombinuje ultralehký design a 9 programovatelných tlačítek, což umožňuje hráčům flexibilně a okamžitě se přizpůsobit jakékoli hře, resp. hernímu žánru. Senzor TrueMove Air a kluznice se 100% PTFE zajišťují maximální přesnost každého pohybu myši, zatímco spínače Golden Micro zaručí správnou registraci každého stisknutí. Třízónové RGB podsvícení je společně s vnitřními obvody bezpečně uzavřeno ve schránce odolné proti polití, prachu a jiným nečistotám díky technologii AquaBarrier s certifikací IP54.

SteelSeries Aerox 5 je k dispozici za cenu 89,99 euro.

SteelSeries Aerox 5 Wireless – Spojení neomezeného výkonu a univerzálnosti

Nejlehčí bezdrátová multižánrová herní myš s hmotností pouhých 74 g poskytuje 180 hodin nepřetržitého hraní umocněné 15minutovým rychlým nabíjením na dalších 40 hodin hraní. Integrovaná duální bezdrátová technologie Quantum 2.0 a Bluetooth uvolňuje hráčům ruce, resp. umožňuje připojení k libovolnému zařízení. Myš si s sebou nese vlastnosti své drátové sestry, včetně devíti programovatelných tlačítek, senzoru TrueMove Air a technologie AquaBarrier.

SteelSeries Aerox 5 Wireless je k dispozici za cenu 149,99 euro.

SteelSeries Aerox 9 Wireless – ultimátní myš pro MMO/MOBA hry

Inovace po mnoha letech dorazily i do MMO a MOBA žánru a výsledkem je ultralehká, bezdrátová myš o hmotnosti 89 g. Myš Aerox 9 Wireless nabízí 12 programovatelných tlačítek na boku myši. I ona poskytne duální bezdrátovou technologii Quantum 2.0 a Bluetooth. I ona je postavena na základech využívajících spínače Golden Micro, senzor TrueMove Air a technologii AquaBarried. Nechybí také dlouhá výdrž až 180 hodin a rychlé nabíjení představující dalších 40 hodin za 15 minut.

SteelSeries Aerox 9 Wireless je k dispozici za cenu 159,99 euro.

Zveřejněno: 13. 04. 2022