SteelSeries Prime: nové periferie pro hráče esportu

Společnost SteelSeries představuje novou řadu herního příslušenství Prime pro všechny hráče, kteří to s esportem myslí vážně. A kteří mají smysl pro fair play.

K dispozici jsou v rámci téhle řady hned tři různé myši, které jsou všechny vyvedeny ve stejné kvalitě, ale liší se u nich především funkce. Nejlehčím kouskem je se 69 gramy myška nazvaná prostě Prime, která nabízí prověřený tvar i komfortní hraní. Prime+ v mimořádně odolném provedení má jen 71 gramů a také senzor TrueMove Pro+ s maximálním výkonem pro soutěžní hraní.

Třetí myší je Prime Wireless, která je bezdrátová, ale jinak se jedná o analogii modelu Prime. Na baterii tenhle model utáhne přes 100 hodin nepřetržitého hraní. A celková hmotnost je v tomto případě 80 gramů.

Nakonec tu máme herní headset Arctis Prime, jenž je výsledkem spolupráce s vícerými profesionálními hráči. Nové koženkové náušníky headsetu potlačí hluky zvnějšku, certifikovaný mikrofon ClearCast také potlačuje okolní zvuk, aby přenášel čistý a přirozený hlas a měniče přinášejí maximální úroveň detailů ze hry.

Zveřejněno: 27. 05. 2021