Streamovací systém HiFi Rose RS520 potřebuje už jen repráky

Korejská značka HiFi Rose představuje nový streamovací systém RS520, který zvládne prakticky jakoukoliv streamovací službu, na kterou si vzpomenete.

Novinka se v technice a designu inspirovala dosavadními řešeními HiFi Rose, ať už jde o streamer RS150 nebo integrovaný zesilovač RA180. Zajímavostí a hlavním designovým prvkem je v tomto případě integrovaný dotykový LCD displej s úhlopříčkou 12,6 palce pro přímé ovládání (respektive ovládání bez smartphonu).

Po softwarové stránce zařízení běží na operačním systému ROSE OS, jenž je postavený na Androidu. A kromě streamované hudby tu můžete přehrávat dokonce i video. HiFi Rose RS520 umožňuje přehrávání místních médií a podporuje přirozeně i streamovací služby typu Apple Music, Spotify, Tidal, Qobuz nebo Roon. Zařízení současně funguje jako MQA dekodér, což znamená přehrávání hudby v kvalitě Tidal Masters.

K přehrávači můžete připojit také USB flash disk, SD kartu nebo interní (!) úložiště, přičemž k dispozici jsou i široké možnosti konektivity jako HDMI eARC a další digitální i analogové konektory.

Zveřejněno: 04. 10. 2022