Stylovka z Dánska kombinuje „šedesátky“ se 360° zvukem

Nový Bluetooth reproduktor Bang & Olufsen Beosound A5 je retro záležitost, která jako by vypadla ze 60. let. Ovšem nenechte se mýlit, technika je úplně nová.

Za designem nového repráku stojí dánsko-italské duo GamFratesi. A ti dokazují, že skandinávský a italský design patří v Evropě k těm nejšpičkovějším. Jedná se o zatím nejvýkonnější přenosný reproduktor značky Bang & Olufsen, díky svému čtyřpásmovému měniči se čtyřmi digitálními zesilovači, které přinášejí dohromady 280 wattů výkonu. Basový reproduktor má průměr 13 cm, dva středové po 5 cm a výškový 2 cm.

Technologie převzal model A5 z modelu Beolab 90, respektive Beolab 50. Stejně jako některé nejnovější modely dánské značky využívá i Beosound A5 platformu Mozart z dílny B&O, která umožňuje softwarové aktualizace produktů značky do budoucna a tím zajišťuje jejich udržitelnost. Současné produkty zkrátka zůstanou aktuální a relevantní na mnoho let dopředu. Životnost dále zvyšuje možnost snadných oprav. A když vás novinka začne náhodou nudit, můžete si vyměnit přední panel, který bude k dispozici v různých barevných a materiálových obměnách.

Zveřejněno: 02. 05. 2023