Sušičky prádla Electrolux mají něco navíc

Vánoce jsou za námi a my cítíme, jak se pomalu blíží jaro. Právě jaro je z ročních období nejvhodnější pro koupi nové sušičky… takové, která prádlo nezničí, ale naopak mu pomůže.

Zejména jemné oblečení je na strojové sušení nejnáchylnější. U modelů PerfectCare od společnosti Electrolux se ale bát nemusíte. Díky použité technologii DelicateCare se totiž teplota sušení i pohyb bubnu přizpůsobují přesně potřeb konkrétních materiálů a sušení je s jejím použitím možné i při nižších teplotách.

Sušičky Electrolux PerfectCare umějí například i program na vlnu, který je certifikovaný společností Woolmark, a tak jsou při jeho použití výsledky sušení srovnatelné se sušením na vzduchu – a navíc v případě sušičky nedochází k takovému pomačkání oblečení.

K dalším funkcím sušiček Electrolux patří i speciální program outdoor pro funkční oblečení, které sušením rozhodně nezbavíte jejich voděodolnosti. Stejně tak šetrné je toto řešení pro péřové bundy, jejichž praní a zejména sušení bývá často velkým oříškem. Plus díky praní s vlhkou párou v rámci antialergenního programu se zbavíte všech nežádoucích částic bakterií, alergenů a pylů z látky, což se znovu hodí zejména na jaře.

Zveřejněno: 28. 12. 2021