TCL má v nabídce nové tablety

Společnost TCL Communication uvádí na trh dva zcela nové tablety, TCL 10 TABMAX a TCL TAB 10S. Oba nabízejí slušný poměr ceny a výkonu.

K dispozici jsou tak například Full HD+ displeje (IPS) s velkorysými pozorovacími úhly a vysokým jasem. Díky technologii s názvem NXTVISION pak dále podle výrobce získáte věrnější obraz a bohatší detaily.

Oba tablety pohání baterie s kapacitou 8000 mAh a dlouhou výdrží na jedno nabití – klidně tak bez přístupu k elektrické energii můžete celé hodiny sledovat videa nebo hrát hry.

Model TCL TAB 10S je koncipován jako plnohodnotný tablet pro celou rodinu, a to i díky pasivnímu stylusu, který je součástí balení. S jeho pomocí můžete snadno psát ruční poznámky nebo si kreslit. TCL 10 TABMAX pak zvládá plnění i náročnějších pracovních úkolů s podporou spolupráce na více zařízeních.

TCL 10 TABMAX zakoupíte na českém trhu za doporučenou cenu 5.790 Kč s DPH, a to v barvách Frost Blue (modrá) a Space Gray (šedá). TCL TAB 10S pak stojí v šedé variantě 4.490 Kč včetně DPH.

Zveřejněno: 08. 07. 2021