TCL představuje nové modely soundbarů s podporou Dolby Atmos

Společnost TCL představuje prémiové a cenově dostupné soundbary s podporou Dolby Atmos, které nabízejí sportovním i filmovým fanouškům netušené možnosti zábavy.

Nový soundbar S45H (2.0kanálový all-in-one Dolby Atmos s maximálním zvukovým výkonem 100 W) a nový soundbar S55H (2.1kanálový s maximálním zvukovým výkonem 220 W) obsahují HDMI 2.1 s e-ARC a jsou také vybaveny DTS Virtual:X a moderními verzemi Bluetooth. Zatímco S45H podporuje Bluetooth 5.2, tak S55H nabízí podporu Bluetooth 5.3. Oba modely přinášejí čisté dialogy a vokály a nabízejí vynikající frekvenční odezvu i věrné a hluboké basy. Na základě porozumění domácí zábavě vyvinula společnost TCL takzvaný „Bass Enhancement System“, který zaručuje, že hardware a software spolupracují a maximalizují výkon basů.

Pod kompaktní konstrukcí modelu S45H se inovativně skrývá „ozvučná komora“. Tato konstrukce čerpá inspiraci z designu lesního rohu a výrazně posiluje basy a přináší tak dynamický zvuk i bez dedikovaného subwooferu.

Tutti Choral a návrat oblíbené řady

Všechny nové modely jsou vybaveny možností kalibrace AI-Sonic Adaptation, která zajistí nejlepší možnou reprodukci zvuku speciálně pro vámi určenou pozici v místnosti, a funkcí TCL Tutti Choral, která synchronizuje a optimalizuje přehrávání zvuku mezi vestavěnými reproduktory vybraných TCL TV a jakýmkoli novým soundbarem řady TCL 2024.

Cena a dostupnost

Soundbary TCL S45H a TCL S55H budou dostupné za doporučené koncové ceny 4.990 Kč (199 eur) a 7.490 Kč (299 eur).

Zveřejněno: 10. 06. 2024