TCL uvádí nové modely televizorů i soundbarů

Společnost TCL Electronics představila nové modely televizorů QLED a Mini LED řady C, které budou postupně uvedeny na evropský trh.

Společnost pracovala na nových Mini LED a QLED televizorech, aby nabídla digitálně propojenou zábavu pomocí pokročilých zobrazovacích technologií. V roce 2022 přidává TCL čtyři nové modely do své řady C a vychází vstříc požadavkům svých zákazníků. Nové modely řady C jsou: TCL Mini LED 4K TV C93 a C83, TCL QLED 4K TV C73 a C63.

Od roku 2018 se společnost TCL zaměřuje na rozvoj technologie Mini LED. Tento rok provedla významná vylepšení této technologie. Zcela nové Mini LED modely C93 a C83 nyní nabízejí ještě lepší vizuální zážitky díky vysokému a přesnému kontrastu, menší chybovosti, vyššímu jasu i lepší stabilitě obrazu.

Společnost TCL je aktivním hráčem i ve světě počítačových her. Poskytuje hráčům vysoce kvalitní obrazovky a možnosti pro lepší zážitky z hraní. V roce 2022 se posunula o krok dál a u svých modelů řady C nasadila obnovovací frekvenci s hodnotou 144 Hz. Hráče s profesionálními ambicemi potěší na televizorech TCL C93, C83 a C732 režim Game Master Pro, který zajistí automatické přidání herních funkcí pro plynulé akční hraní, nízkou latenci a nejlepší nastavení obrazu pro hraní her díky podpoře technologií HDMI 2.1, ALLM, 144 Hz VRR a 120 Hz VRR, FreeSync Premium a herního panelu Game Bar.

Všechny nové televizory řady TCL C jsou nyní na platformě Google TV a podporují ovládání hlasem.


Nové modely televizorů řady TCL C (ale také TCL P) jsou nyní k dostání i v 75palcových velikostech. Pro další vylepšení zážitku přináší TCL na trh také dva 85palcové modely (u řady C73 a P73) a také extra velký model s uhlopříčkou 98 palců u řady C73.

TCL dále doplňuje své produktové portfolio televizorů s pokročilou technologií o nové modely řady TCL P na platformě Google TV s rozlišením 4K HDR. Jsou to modely TCL P73 a TCL P63.

TCL uvádí i nový soundbar TCL C935U se zvukem 5.1.2 Dolby Atmos a má bezdrátový subwoofer, vylepšenou technologii RAY•DANZ a podporuje technologii Dolby Vision díky širšímu a homogennímu zvukovému poli (ve srovnání s běžnými soundbary), aniž by musela být použita digitální úprava zvukového signálu.

Soundbar P733W využívá technologii DTS Virtual X, má bezdrátový subwoofer a nabízí prostorový 3D zvuk. Podpora Dolby Audio zajišťuje plný, čistý a silný zvuk. Díky vestavěné umělé inteligenci AI-IN mohou uživatelé nastavit i optimalizovat zvuk nejen podle místnosti, ale také podle okolního prostředí. Díky funkci Bass Boost je zajištěno jednoduché zvýšení úrovně basové linky pouhým stisknutím tlačítka. Soundbar podporuje Bluetooth 5.2 + Sound Sync (TCL TV).

Soundbar TCL S522W pak nabízí čistý zvuk díky preciznímu nastavení. Je vybaven systémem 2.1 se subwooferem. Má tři audio režimy (Film, Hudba a Zprávy) a připojení Bluetooth pro snadné bezdrátové streamování.

Zveřejněno: 12. 04. 2022