Technics představuje nová True Wireless špuntová sluchátka

Technics se na trh chystá s úplně novými True Wireless špuntovými sluchátky, a to rovnou se dvěma modely. Vlajkovou loď EAH-AZ60 doplňuje levnější model EAH-AZ40.

Obě audio zařízení disponují vlastní technologií Technics s názvem JustMyVoice, která vylepšuje snímání hlasu při hovorech. Dále mají společnou podporu technologie Bluetooth 5.2, odolnost vůči stříkající vodě na úrovni IPX4 či různé zvukové režimy.

Model EAH-AZ60 se však jednou věcí liší. A sice aktivním potlačením hluku. V každém sluchátku se nacházejí čtyři mikrofony, které doplňují technologie feedforward (FF) a feedback (FB). A právě ty mají aktivní potlačení hluku na starosti.

Dražší z obou sluchátek navíc podporují kodek LDAC, který vyvinula společnost Sony a který umožňuje přenos zvuku až do 32bit/96kHz přes Bluetooth při datové propustnosti 990 kbps. Konkrétně těchto sluchátek se týká kvalita 24bit/96kHz.

Oba modely je kromě toho možné propojit se smartphonem přes aplikaci Technics Audio Connect App, která je k dispozici jak pro Android, tak pro iOS.

Zveřejněno: 01. 10. 2021