True Wireless špunty za pár stovek? Proč ne?

Společnost JLab představuje True Wireless špuntová sluchátka, tedy v překladu „skutečně bezdrátová“, která slibují dosti nízkou cenu, alespoň oproti konkurenci.

Na Amazonu se sice prodávají sluchátka za 5 liber, ale ta jsou kabelová. Chcete-li bezdrátová, musíte si oproti této částce poměrně dost připlatit. Teď už naštěstí není rozdíl tak velký. Na českém trhu se totiž sluchátka JLab Go Air Pop prodávají za neuvěřitelných 549 Kč. A jsou True Wireless.

Na první pohled zaujme kompaktní nabíjecí pouzdro, které samo o sobě není větší než dálkové ovládání centrálního zamykání běžného auta. Hmotnost pouzdra včetně sluchátek je 35,4 g, z toho jedno sluchátko váží jen 3,7 g. V kombinaci s pouzdrem dokážou sluchátka na jedno nabití hrát i více než 32 hodin (z toho osm hodin ze samotných sluchátek).

Sluchátka disponují ochranou proti vodě na úrovni IPX4 a podporují Bluetooth 5.1 či kodeky SBC a AAC. Součástí balení je integrovaný mikrofon v každém sluchátku, jakož i 6mm speciálně navržený dynamický měnič.

Zveřejněno: 15. 02. 2022