Ultratenký router TP-Link podporuje Wi-Fi 6

Společnost TP-Link se pochlubila novým ultratenkým routerem Archer Air R5, který kromě inovativního designu přináší také podporu rychlého standardu Wi-Fi 6.

TP-Link Archer Air R5 je vybavený anténami, které jsou důmyslně skryté a zároveň zajišťují stabilní signál i ve větších, dvoupodlažních domácnostech. Router slibuje vysoký výkon a stabilitu při několika paralelních a na přenos dat náročných aktivitách na připojených zařízeních. Maximální rychlosti připojení dosahují ve frekvenčním pásmu 5 GHz hodnoty 2 402 Mb/s a v pásmu 2,4 GHz pak až 574 Mb/s.

Kompaktní design s tloušťkou jen 10,8 mm umožňuje flexibilní instalaci routeru, a to například na zeď pomocí 3M pásky nebo plastového držáku. Svým designem zařízení dokonale zapadne do moderních domácností.

K podporovaným technologiím patří například technologie Beamforming s modelováním paprsku nebo standard EasyMesh, díky kterému můžete propojit několik síťových prvků v jeden funkční celek s jednou velkou Wi-Fi sítí s jediným názvem (SSID) a heslem.

Zveřejněno: 20. 07. 2023