Vizio má nové soundbary včetně 5.1.2 modelu

Značka Vizio představila dva nové soundbary v cenově dostupné řadě M-Series včetně 5.1.2kanálového modelu s Dolby Atmos a DTS:X.

Nový model M-Series Elevate (M512E-K6) je doplněný bezdrátovým subwooferem a vyjde vás zhruba na 20 tisíc korun. Jeho součástí jsou i integrované výškové reproduktory, které automaticky zaujmou svoji pozici ve chvíli, kdy jsou detekovány zvukové zdroje s podporou Dolby Atmos nebo DTS:X. Tato technologie nese název Elevate a je převzata z vlajkové lodi, soundbaru Vizio Elevate představeného v roce 2020.

Model M-Series Elevate je vybaven celkově 13 měniči včetně dedikovaných výškových a basových reproduktorů i nízkoprofilových prostorových reproduktorů. Celkový zvukový výstup činí až 103 dB. U vybraných televizí Vizio se navíc po připojení soundbaru řady M-Series automaticky objeví ovládání zvuku, díky kterému mohou uživatelé přizpůsobovat nastavení soundbaru pomocí dálkového ovládání televizoru.

Dalším ze soundbarů M-Series je zařízení M-Series All-in-One, což je klasický 2.1kanálový soundbar. I ten podporuje Dolby Atmos a DTS:X, ale vzhledem k nízkému počtu kanálů se nedá očekávat, že by to mělo nějaký výraznější efekt.

Zveřejněno: 26. 07. 2022