Vrcholový model koloběžky Kaabo má dva elektromotory!

Nedávno jsme informovali o tom, že na český trh oficiálně přichází značka elektrokoloběžek Kaabo, která zde startuje se třemi modely. Teď se podívejme na ten nejvyšší z nich.

Novinka nese název Kaabo Wolf Warrior 11 a jde o vysokorychlostní elektrickou koloběžku, která je určena jak na silnici, tak do terénu. Kvůli legislativě sice koloběžka při prodeji dosahuje maximální rychlosti 25 km/h, nicméně potenciální odblokování omezovače znamená navýšení rychlosti až do 80 km/h. Což tedy příliš nedoporučujeme ani k tomu nenabádáme, už kvůli tomu, že obejdete-li omezovač, pravděpodobně přijdete o záruku. Takže jedině na vlastní nebezpečí.


Koloběžka je vybavena dvěma elektromotory, z nichž každý dostal do vínku výkon 1 200 W. Špičkový výkon umožňuje snadné stoupání až do 45stupňových kopců. Díky plně hydraulickým brzdám v kombinaci se systémem ABS zase tenhle stroj snadno zastavíte v každé situaci. A optimální viditelnost zajišťují výkonné duální přední LED diody i zadní LEDky.

Motory pohání baterie LG s kapacitou 35 Ah, která v režimu jednoho pohonu vydrží až 150 km. Na českém trhu Kaabo Wolf Warrior 11 pořídíte za cenu 77.900 Kč včetně DPH.

Zveřejněno: 07. 08. 2021