Výkonný subwoofer PSB má snižovat hloubkové rezonance

Společnost PSB Speakers představila nový výkonný subwoofer SubSeries PB8, jehož účelem je eliminovat rezonance a zkreslení zvuku v nízkých frekvencích.

Novinka se může pyšnit dvěma 20cm měniči a také technologií nCore, která má na starosti zesilování. Celkový výkon reproduktoru činí slušných 500 wattů a výrobce se u něj snaží o akustickou neutralitu, tak aby jakékoliv zkreslení, pokud už vznikne, nebylo slyšet a náročný posluchač ho nezaznamenal.

Dvojité měniče subwooferu PSB SubSeries PB8 jsou uspořádány v bipolární konfiguraci, což má za následek „pohlcující reprodukci basů“. Oba měniče jsou vybaveny tkanými kužely z uhlíkových vláken. Po designové stránce se minimalistický PB8 hodí k dalším reproduktorům značky PSB, ale také ke spoustě repráků dalších značek, takže ho můžete kombinovat v podstatě s čímkoliv o odpovídajícím výkonu. Subwoofer PB8 bude na trzích k dispozici od března 2024 v saténově černém nebo bílém barevném provedení za doporučenou koncovou cenu 1499 USD (cca 34 tisíc korun).

Zveřejněno: 29. 01. 2024