Vysavač, bojovník s psími chlupy

Zajímavou nabídku všem majitelům psů a dalších domácích mazlíčků přináší společnost Samsung Electronics Czech and Slovak. Do 13. listopadu 2022 nebo do vyprodání zásob si můžou na e-shopu samsung.cz pořídit speciální vysavač Bespoke Jet Pet s bonusem 5.000 korun, to je skoro o čtvrtinu lepší cena oproti ceně běžné.

Vysavač je speciálně uzpůsobený potřebám majitelů domácích mazlíčků vyšším sacím výkonem vylepšeným filtračním systémem, takže dokáže udržet domácnost skvěle čistou a svěží i v době, kdy domácí mazlíčci pouští víc chlupů než obvykle. Doporučená maloobchodní cena vysavače Bespoke Jet Pet bez bonusu je 20.990 korun, zájemci ho nyní můžou získat za 15.990 korun.

Bonus se ale vztahuje i na každý produkt zařazený do akce Bespoke Home, při nákupu tří různých spotřebičů dokáže zájemce získat další dodatečný bonus. V součtu může jít až o 20.000 korun! Stačí se zaregistrovat do 14 dnů od zaplacení za nakoupený produkt, nahrát kopii účtenky a fotografii výrobních štítků. Částku nový majitel dostane vyplacenu zpětně na svůj účet.

Lehký, praktický a s lepším výkonem

Nástroj pro „domácí mazlíčky“, který kombinuje gumovou trysku a štětiny, aby se zabránilo obtížím s odstraňováním nevzhledných zvířecích chlupů, obsahuje i model vysavače Bespoke Jet (obdobný nástavec Mini Motorized Tool má i model Bespoke Jet 90). Vícevrstvý filtrační systém Bespoke Jet Pet ale navíc zachytí 99,999 % prachu a mikroprachových částic, které se uvolňují z domácích mazlíčků. Clean Station automaticky vyprázdní sběrač nečistot a zachytí veškerý prach, brouky a chlupy ze srsti a zabrání šíření bakterií.

Je lehký a díky bezdrátovému řešení se snadno ovládá, jeho baterie má dlouhou výdrž. Jeho digitální invertorový motor vytváří silný sací výkon až 210 W, takže zachytíte i ty nejjemnější chloupky a prachové částice. Přitom váží pouhých 1,44 kg.

Zveřejněno: 20. 10. 2022