Western Digital nabízí výkonný externí desktopový 8TB SSD disk

Společnost Western Digital rozšířila portfolio své značky SanDisk o nový 8TB externí disk SanDisk Desk Drive, který představuje dosud nejvyšší kapacitu desktopového externího SSD disku.

Nová třída rychlých a spolehlivých externích SSD disků poskytuje tvůrcům obsahu a profesionálům v oblasti podnikání způsob, jak rychle zálohovat a zpřístupnit své fotografie, videa a soubory ve vysokém rozlišení na jediném místě. Počet tvůrců digitálního obsahu roste. Od profesionálních fotografů a tvůrců videa až po technologické nadšence, ti všichni vytvářejí obrovská množství obsahu a potřebují vysokokapacitní úložná řešení, aby toho zvládli víc a rychleji. 

Co disk SanDisk Desk Drive nabízí:

Kapacita

4 TB a 8 TB pro archivy fotografií a videí, soubory CAD nebo 3D rendery, velké soubory vytvořené umělou inteligencí, hudební knihovny, důležité dokumenty a další.

Výkon

Rychlejší přístup k obsahu i v případě objemných souborů, jako jsou 8K videa, s rychlostí čtení až 1000 MB/s – až 4× rychlejší než stolní HDD.

Zálohování

Rychlé zálohování fotografií, videí a souborů rychlostí SSD pomocí Apple Time Machine nebo automatické zálohování pomocí přiloženého zálohovacího softwaru Acronis True Image for Western Digital, dostupný po stáhnutí.

Design

Kompaktní, moderní styl, oceněný v roce 2024 cenou Red Dot Design Award, zvětšuje prostor na pracovním stole a působí přirozeně v jakémkoli profesionálním i domácím prostředí.  

Kompatibilita

Pracuje s operačním systémem Windows nebo macOS po vybalení s formátováním exFAT pomocí dodaného kabelu USB typu CTM. 

Dostupnost a cena

Na disky SanDisk Desk Drive s kapacitou 4 TB (10.466 Kč) a SanDisk Desk Drive s kapacitou 8 TB (19.280 Kč), se vztahuje tříletá omezená záruka, jsou k dispozici ke koupi v obchodě Western Digital Store a u autorizovaných prodejců, online prodejců a distributorů společnosti SanDisk.

Zveřejněno: 07. 05. 2024