World of Tanks Blitz oslavuje „Turtle Power“

Je čas vrátit se do rušných ulic velkoměsta a dále, protože World of Tanks Blitz spolupracuje s Teenage Mutant Ninja Turtles! Tankisté se spojí s těmito zábavnými hrdiny, aby si užili chutnou pizzu, než se znovu postaví proti zlému Shredderovi. Cesta bude nabitá nostalgií, vzrušením a výzvami inspirovanými milovaným animovaným seriálem Teenage Mutant Ninja Turtles z osmdesátých let!

Od 24. dubna se hráči World of Tanks Blitz zapojují do sedmidenní události „Do kanálů!“. Aby tankisté odemkli exkluzivní odměny inspirované TMNT, musí dosáhnout pěti vítězství denně. Mezi odměnami jsou dva exkluzivní kamufláže, animovaný avatar Mastera Splintera, profilové pozadí plné želv a speciální výzdoba garáže zdobená klasickými prvky z tajného kanálu úkrytu TMNT. Co je ještě úžasnější: budou k dispozici tři radikální sady, které nabízejí mega-cool Mutant tank vybavený dělovou pistolí Turtle a inspirovaný TMNT Party Wagon.

Jakmile se hráči zahřejí, budou připraveni postavit se zlémou Shredderovi v epickém souboji, který započal 1. května s uvedením „Operace Cowabunga“. Tato událost o 60 etapách je plná mnoha mondo odměn, včetně exkluzivních avatarů Teenage Mutant Ninja Turtles nebojácného vůdce Leonarda, drsného Raphaela, mozka Donatella a Michelangela, party kluka. Hráči budou na bitevním poli předvádět svou sílu želvy, soutěžit o čtyři odlišné kamufláže v barvách značkového oblečení ninja želv. Tankisté by měli mít oči otevřené pro konečnou cenu: legendární kamufláž pro P.44 Pantera, inspirovanou vážně hrozivým Shredderem.

Zveřejněno: 02. 05. 2024