Yamaha nabízí svoje první otevřené špunty

Japonská Yamaha nabízí svoje vůbec první otevřená špuntová sluchátka. Bezdrátové špunty TW-EF3A nabízejí spoustu funkcí.

Sluchátka jsou navržena tak, aby vám po nasazení úplně „nezalepila“ zvukovody a neoddělila vás tak od okolního světa. Můžete tak poslouchat hudbu a současně nebudete mít izolovaný sluch, ale budete pořád vědět, co se okolo vás děje.

Každé ze sluchátek je vybaveno 13mm měničem vyrobeným z titanového plíšku, který je údajně schopen dobře přenášet zvuk v nízkých frekvencích. Kromě toho disponují špunty i multipoint Bluetooth technologií pro souběžné připojení ke dvěma různým zařízením.

Přímo na sluchátkách naleznete ovládání hlasitosti, můžete zde aktivovat různé hudební režimy a také pozastavovat hudbu. Špunty současně poskytují ochranu proti vodě a potu na úrovni stupně krytí IPX4. Na jedno nabití vydrží nová sluchátka od Yamahy hrát až 10 hodin na jedno nabití, přičemž dalších 16 hodin můžete přičíst díky nabíjecímu pouzdru. Funkce Clear Voice zase zjednodušuje poslech hlasů.

Zveřejněno: 18. 01. 2024