Značka JLab nabízí bezdrátová sluchátka i profesionální mikrofon

Značka JLab nabízí na trhu bezdrátová sluchátka i mikrofon pro profesionální nahrávání zvuku. U všech svých zařízení slibuje inovativní funkce, nadčasový design i intuitivní ovládání.

Prvním z modelů jsou bezdrátová sluchátka JLab Air Executive True Wireless, která jsou k dispozici v černé a bílé a disponují čistým zvukem díky frekvenčnímu rozsahu 20 až 20 000 Hz. Bezdrátové připojení přes Bluetooth 5.0 je otázkou okamžiku a součástí je také integrovaný mikrofon pro hovory.

Další sluchátka nesou označení JLab Epic Air Sport ANC True Wireless a už podle názvu je patrné, že jsou osazena technologií aktivního potlačení hluku. Opět tu máme připojení přes Bluetooth a znovu i integrovaný mikrofon.

A nakonec slíbený jednoúčelový kondenzátorový mikrofon JLab Talk Pro, který opět dokáže pracovat se zvukem na frekvencích od 20 do 20 000 Hz a nahrávat s ním můžete cokoliv, ať už se jedná o podcasty, herní streamy, hudbu či hlas. Součástí balení je i praktický stojánek a do počítače či jiného zařízení mikrofon připojíte přes rozhraní USB.

Zveřejněno: 08. 11. 2021