Značka realme jako jedna z prvních nasadí procesor MediaTek

Nejrychleji rostoucí značka chytrých telefonů na světě realme bude jednou z prvních, která vybaví svou připravovanou vlajkovou loď procesorem MediaTek Dimensity 1200. Ten byl představen 20. ledna a uživatelům dopřeje zcela nové a komplexnější zážitky z technologie 5G, AI, fotografování či hraní her.

Špička mezi 5G mobilními čipy Dimensity 1200 se pyšní pokročilou technologií 6nm výrobního procesu, je tak výkonnější a má nižší spotřebu energie. Procesor nabízí stabilní a bezproblémový zážitek z technologie 5G a představuje průlom i na poli AI multimédií, zejména v oblasti mobilních her. Tím vytváří další možnosti pro novou vlajkovou loď od realme.

Společnost realme již v minulosti uvedla na trh několik modelů vybavených procesory řady Dimensity a má tak bohaté zkušenosti s optimalizací a přizpůsobením čipů. Třeba model realme X7 Pro s trendy designem, vysoce kvalitním displejem a 65W rychlonabíjením je vybaven doposud nejvyšším typem čipu Dimensity 1000+. Díky tomu se realme X7 Pro stalo všestrannou vlajkovou lodí, která si získala oblibu mladých uživatelů po celém světě.

Viceprezident realme a šéf globálního marketingu realme Chase Xu u příležitosti představení nového čipu od MediaTeku prozradil, že realme v příštích měsících představí další špičkové produkty s dvojí platformou a hned dvě vlajkové lodi. Bude tak pokračovat ve své roli

Zveřejněno: 20. 01. 2021