Zvuk jako v kině: Sony představuje 3.1kanálový soundbar HT-S2000 s technologií Dolby Atmos

Společnost Sony představuje svůj nejnovější soundbar HT-S2000. Tento 3.1kanálový soundbar s podporou Dolby Atmos / DTS:X přináší filmový prostorový zvuk díky technologiím Vertical Surround Engine a S-Force PRO Front Surround.

Díky nově vyvinutému systému pro zdokonalení zvuku přináší HT-S2000 trojrozměrný prostorový zážitek i při přehrávání stereofonního obsahu. Středový reproduktor zajišťuje čisté dialogy, zatímco vestavěný dvojitý subwoofer přináší hluboké basy. Tento soundbar bude také prvním zařízením kompatibilním s novou aplikací Sony | Home Entertainment Connect.

Pohlcující prostorový zvuk

Pomocí technologií Vertical Surround Engine a S-Force Pro Front Surround vytváří model HT-S2000 prostorový zvuk jako v kině, který vám umožní vychutnat si kvalitu Dolby Atmos a DTS:X. Pomocí unikátní virtuální technologie Sony vytváří HT-S2000 pohlcující zvukový zážitek bez nutnosti použití dalších reproduktorů. Díky technologii Vertical surround engine, která zvuk šíří nad vámi, a technologii S-Force Pro, která reprodukuje zvuk ze stran, budete mít pocit, jako byste si s HT-S2000 přinesli domů celé kino.

S nově vyvinutým systémem pro zdokonalení zvuku od společnosti Sony si můžete vychutnat trojrozměrný prostorový zvuk nejen u obsahu ve formátu prostorového zvuku, ale také u stereofonního obsahu, jako je video nebo hudební obsah streamovaný z internetu nebo ze zařízení s technologií Bluetooth. Jedinečná technologie společnosti Sony analyzuje zvukovou stopu v reálném čase, rozděluje zvuk na jednotlivé složky (například hlasy, zvukové efekty nebo hudební nástroje) a zcela vás jimi obklopí. Téměř cokoli, co sledujete, tak přetvoří ve vzrušující a pohlcující zážitek.

Čisté dialogy, mocné a syté basy

Model HT-S2000 je vybaven speciálním středovým reproduktorem pro čisté dialogy a vestavěným dvojitým subwooferem zajišťujícím výrazné basy. Společně šíří čistý a širokospektrální zvuk po celé místnosti. Klíčovou technologií pro dosažení vyššího akustického tlaku s menším zkreslením a větší čistotou hlasu je reproduktorová jednotka X-balanced od společnosti Sony.

Aplikaci Home Entertainment Connect pro ovládání soundbaru

Nastavení a používání soundbaru je díky aplikaci Sony | Home Entertainment Connect snadnější než kdy dříve . Provede vás úvodním nastavením, pomůže s řešením problémů a umožní vám plně ovládat hlasitost, zvuková pole a další funkce přímo ze smartphonu. Nabízí také užitečné informace, například doporučení funkcí, nové aktualizace softwaru a další.

Ještě lepší zážitek z domácího kina

Volitelný bezdrátový subwoofer (SA-SW5 / SA-SW3) zajistí bohatý zvuk basů. Chcete-li si zážitek ještě více vychutnat, přidejte volitelné bezdrátové zadní reproduktory Sony (SA-RS3S)1 a filmový zážitek tím ještě více umocníte. Ve spojení s kompatibilním televizorem Bravia TV, se nastavení zvuku soundbaru automaticky zobrazí v nabídce rychlého nastavení Bravia pro snadné ovládání.

Ceny a dostupnost

Doporučená cena modelu HT-S2000 je 11.990 Kč a během července k němu u vybraných obchodníků dostanete noise cancelling sluchátka WF-C700N jako dárek.

Zveřejněno: 21. 07. 2023